Rietgedekte Bosvilla in Lochem

Locatie

Lochem

Stijl

Traditionele stijl

Architect

Alexander Gathier

Het betreft een rietgedekte bosvilla op de hoek van de Burgemeester Wittewaallweg en de Mooralaan te Lochem, grenzend aan de bosrand aan de voet van de Paasberg. Het riet van de kap volgt op karakteristieke wijze de vormen van de overhoekse dakkapel, de overstekken nabij de voordeur en de lijn boven het verdiepingsbalkon, het verticaal lopende dakvlak aan de zijgevel en de scherpe afgesneden lijn langs de dakranden/knellatten.

De uitbouwen aan zijgevel en balkon (met naar binnen vallende gevel), de erker aan de voorgevel, de “uitbouw” van entree/hal met trappenhuis en dakkapel boetseren de woning in zijn interessante vorm.

Ons vakmanschap voor uw droomwoning

Wij zetten graag ons vakmanschap in om samen met u een ontwerp te maken dat er niet alleen prachtig uitziet, maar vooral ook perfect aansluit bij uw woonwensen en budget. Onze persoonlijke benadering speelt hierbij een belangrijke rol.

Gratis oriënterend gesprek

Wit u uw droomhuis bouwen? In een vrijblijvend gesprek verken ik samen met u de mogelijkheden en geef ik inzicht in het ontwerp- en bouwproces.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend een kennismakingsafspraak. Heeft u al materiaal van uw bouwplannen zoals een kavelkaart of eigen schetsen? Neem het vooral mee!